Myyntipalvelut ja hinnat

Perinteinen välityspalvelu

 • maksuton arviointi
 • myyntikuvat
 • myynti-ilmoitukset
 • myyntiasiakirjat
 • esittelyt
 • kaupanteko

Välityspalkkio osake (asuinhuoneisto, liiketila, autopaikka, autotalli tai varasto) 2.0% velattomasta kauppahinnasta ja kiinteistö 2.0% myyntihinnasta sis. alv 24%, minimipalkkio 2000€

Näin palvelemme sinua asunnon tai kiinteistön myynnissä

 1. Ilmainen arviointikäynti
  Teemme yhteydenottosi jälkeen lyhyen arviointikäynnin luoksesi, jonka perusteella saat hinta-arvion. Hinta-arviomme perustuu asunnon ominaisuuksien lisäksi vallitsevaan markkinatilanteeseen ja toteutuneisiin kauppahintoihin (kiinteistönvälitysalan keskusliiton hintaseurantapalvelu).
 2. Myynnin aloittaminen
  Myynti käynnistyy toimeksiantosopimuksella. Siinä sovitaan yhdessä tavoitehinta ja kaupan ehdot. Toimeksiantosopimus laaditaan sähköisesti ja vahvistetaan pankkitunnuksilla. Asiakkaan toiveesta myös perinteinen paperimallinen sopimus on mahdollinen. Toimeksiannon vahvistamisen jälkeen, hankimme huoneiston tai kiinteistön myyntiin tarvittavat lakisääteiset asiakirjat.
 3. Valokuvaus
  Ammattikuvaajamme kuvaa myytävän asunnon tai kiinteistön. Laadukkaat kuvat herättävät ostajien kiinnostuksen ja edesauttavat heitä saamaan parhaan mahdollisen käsityksen myytävästä kohteesta.
 4. Markkinointi
  Laadimme kattavat myynti-ilmoitukset kiinteistöalan päämedioihin Oikotie ja Etuovi, jonka lisäksi ilmoitamme asunnon myynnistä myös kumppanivälittäjillemme.
 5. Näytöt
  Järjestämme näytöt toiveitasi ja aikataulujasi kunnioittaen, joko yleis- tai vain yksityisnäyttöinä.
 6. Ostotarjoukset
  Osto- ja vastatarjoukset tehdään sähköisellä tarjousmenettelyllä, johon tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Perinteinen paperimallinen menettely on myös mahdollinen, asiakkaan niin toivoessa.
 7. Kauppa
  Hyväksytyn ostotarjouksen jälkeen huolehdimme kaikista kaupanteon käytännönjärjestelyistä, myyntiasiakirjojen laadinnasta sekä tarvittavien asiakirjojen toimittamisesta eteenpäin isännöitsijälle, verottajalle ja muille viranomaisille. Lakimiehemme tarkastaa kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat ennen kaupantekoa.

Ota yhteyttä

Otathan meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme olla avuksi

  Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

  Uudenmaan Kodinvälittäjä LKV
  Puh: +358 44 0779077 | info@kvlkv.fi
  Lokirinne 2, 02320 Espoo, Suomi